2014. május 2., péntek

13.: Pénzt 'és' életet... - 5. rész


Tompa puffanással ért földet Samantha sálja, ahogy Tom lassan lefejtette a vékony nyakáról. Így, hogy nyakából még több csókolni való terület tárult elé szinte megbabonázva figyelte, hogy is lepi el libabőr a nőt minden egyes alig érezhető sóhaja után, amit tarkóján vezetett végig. Akár mennyire is vágyott már rá az elmúlt napokban, most mégis ki akart élvezni minden egyes pillanatot, amit teste kényeztetésével tölthetett. Egy pillanatra hátrébb lépett, és onnan kezdte kémlelni a még mindig háttal álló nőt. Jobb vállára söpört barna hajzuhataga nem csak a nyakát tette szabaddá, hanem a vékony pulóverén át kikandikáló lapockáit és gerincét is. Gondolkodás nélkül végighúzta az ujjait a hátán.
- Fordulj felém! – nyögte ki, mikor érezte, a nő teljes testben megborzongott az érintésétől.
Samantha lehunyta a szemét, majd vontatottan ugyan, de Tom felé fordult, mire a férfi sötét tekintete erősen vibrálni kezdett. – Nem is gondolod, mennyivel vonzóbb vagy így, kiengedett hajjal! – suttogta végigfuttatva tekintetét a haján és az arcán. Figyelmét nem kerülte el, hogy a nő mellkasa eszeveszett tempóban emelkedett és ereszkedett alább ezzel is sejtetve, hogy Ő rá is hatással van a kialakult helyzet. Ettől csak még elszántabb lett, talán ez volt az oka annak is, hogy hirtelen ismét Samantha előtt termett és derekába markolva közel húzta magához. Nyakánál azonnal megérezte, hogy a nőnek szinte tüdejébe rekedt a levegő és pár pillanatig levegőt is elfelejtett venni. Csípőjét csípőjének feszítette, majd kissé elemelve a padlótól a francia ágy felé vitte - miközben arcát loknijaiba fúrta -, hogy a vastag takaróra fektethesse. Egy pillanatra elemelte a fejét Samantha válláról, végignézett a testén és mosolyra húzta az ajkait.
- Ugye tudja, hogy ez az első és utolsó alkalom, hogy megkap? – sziszegte fogai között a nő, ahogy megérezte Tom fogait a nyakán és a dekoltázsán.
- Erre ne vegyél mérget! Túl kívánatos vagy ahhoz, hogy csak egyszer legyél az enyém!
Samantha hitetlenül megrázta a fejét, és szóra nyitotta volna ajkait, de szemei hirtelen kipattantak és a plafonra meredt.
- Látom, ez tetszik – búgta Tom a hasánál, miután ajkait végighúzta a nadrágja fölött. Samantha nem válaszolt, de Tom látta, mennyire is megfeszült a hasizma.
Ujjaival feljebb tűrte a vékony anyagot és végigcsókolta a hasát egészen a köldökétől a bordájáig, majd combjaival combjai közé furakodott és testére nehezedve az arcához hajolt. Farkas szemet nézve figyelték egy pillanatig egymást, majd tekintete a nő ajkaira vándorolt.
- Ne merészelje – figyelmeztette azonnal Samantha.
- Megdugni megdughatlak, de megcsókolnom már nem szabad? Ez hogy is van?
- Ez úgy van, hogy Én is tartom magam valamihez, így maga is állja a szavát.
Tom nem tudott mit tenni, elnevette magát a helyzet abszurditásán.
- Oké, nem csókolhatlak meg, de ezt attól még szabad, nem? – kérdezte incselkedve, majd mutatóujjával végigrajzolta a nő alsó ajkát. Samantha csökönyösen összeszorította azokat, mire Tom-ból még erősebb nevetést váltott ki.
- Hidd el, el fogom érni, hogy kinyisd azt a gyönyörű kis szád!
Samantha bármi nemű válasz nélkül oldalra hajtotta a fejét és a vastag brokát függönyt kezdte fixírozni. Ő maga is érezte, hogy nem csak hogy gyerekes, ahogy viselkedik, de egyszerűen szánalmas is, mégsem törődött most ezzel. Egyszerűen csak minél hamarabb túl akart lenni az egészen, hogy maga mögött hagyva Tom birtokló érintéseit végre elfeledhesse ezeket a pillanatokat. Tudatosan próbálta kizárni a férfi ujjait, amik fején keresztül húzván pulóverét bebarangolták a felsőtestét. Utálta bevallani magának, hogy a testén eluralkodó libabőrt nem a szoba hűs klímája idézte elő, mindinkább az a rég nem érzett testiség, amit csak egy férfi adhat meg egy nő számára. Próbált minden egyes idegszálával érzéketlennek maradni Tom érintései iránt, azonban, ahogy lekerült nadrágja és megérezte ajkait a combjain, tudta, elvesztette saját maga ellen a harcot. 
***
Samantha már nem bírta figyelmen kívül hagyni Tom kidolgozott felsőtestét, ahol kemény vállizmait domború mellizmok és keskeny csípő követett. Teste fölött térdelve a férfinek szinte magára sem kellett vonni a figyelmet, anélkül is teste bűvkörébe vonta. Fehér melltartója nem takarta már sokáig vékony testét, hisz Tom mohón dekoltázsának esett és háta alá nyúlva kikapcsolta a kis kapcsot. A férfi érezte, hogy Samantha zavarba jött a pucérsága miatt, de ahelyett, hogy megkönnyítette volna a helyzetét ismét a sarkaira ült és tüzetesen végigmustrálva a felsőtestét megnyalta az ajkát.
- Élvezi, hogy zavarba hozhat?
- Mert tán zavarban vagy? – kérdezett rá hitetlenül, majd ujjait átkulcsolta a nő csuklóin és feje mellé szegezte őket. Samantha csak egy gyilkos pillantást küldött felé. – Pedig semmi okod, hogy zavarba legyél, sőt… - hagyta abba mondanivalóját, és ahelyett, hogy szavakkal mondta volna el, mennyire is kívánatos, inkább a tettek mezejére lépett.A kemény mellbimbókból és meg-megránduló testből ítélve kétsége sem volt afelől, hogy Samantha élvezte, amit Vele tett.
Pillanatok alatt felgyorsultak az események. Tom szapora mozdulatokkal megszabadította magát a fekete alsó nadrágjától, majd Samantha fehérneműjéért nyúlt és combjain végigsimítva Őt is megfosztotta utolsó ruhadarabjától. Tom utoljára még végigpásztázta a nő testét, majd kihajolt az éjjeli szekrényhez és a felső fiókból egy ezüst kis tasakot vett elő. Samantha oldalra hajtott fejjel figyelni kezdte mozdulatait, azt, ahogy fogával feltépte a csomagot, majd kaján mosollyal vastag ajkain felgörgette magára az óvszert.
- Tudtam, hogy a végére Neked is megjön a kedved hozzá.
Samantha csak felszisszent, még az orrát is felhúzta volna, de Tom időt sem engedve Neki a válaszadásra csípőjénél fogva megragadta és sötét tekintettel a testébe olvadt. A nőt azonnal elfogta egy hideglelős borzongás. Ez csak kémia…- nyugtatta magát, miközben szemét lehunyva megpróbálta elűzni maga elől Tom arcának élveteg mosolyát. Testük izzadt, szívük szinte testükön kívül dobogott az izgalomtól, mégis érezték, aktusuk még nem teljesedett be. Tom Samantha csípője alá nyúlt, majd elemelve testét az ágytól csak még erősebb és gyorsabb tempót vett fel. A nőt pillanatokon belül elérte a már hosszú hónapok óta nem érzett kéjérzet és zsibbadás, amit egy minden zsigert átjáró eget rengető orgazmus idézett elő. Próbált ajkaiba harapva tompítani a torkából feltörő nyögésen, de tehetetlen volt a rátörő örömteli beteljesüléssel szemben. Tom élvezetét is csak akkor érzékelte már, mikor saját gyönyöre alább hagyott és teljesen lecsendesült. 
- Szálljon le rólam! - jelentette ki ridegen.
Tom felhorkanva megemelte a fejét, majd legördült a róla. Samantha érezte hátába fúródni a férfi tekintetét, mégsem nézett hátra rá. Egyszerűen nem volt mit mondania. Már pulóverét húzta át a fején, mikor Tom megszólalt a párnák közül.
- A pénztárcám ott van a dohányzó asztalon. Vegyél ki belőle annyit, amennyi kell.
Samantha megütközött a férfi szavain.
- Nem gondolja, hogy belenyúlok a pénztárcájába!
- Akkor add ide! – forgatta meg a szemét Tom, majd kiült az ágy szélére. – Mennyi kell? – kérdezte, és már fogta is ujjai közé a százdollárosokat.
- 85 dollár.
Tom hitetlenkedve felkapta a fejét és a nőre meredt.
- Te most viccelsz Velem? Mire lenne elég 85 dollár?
- Egy heti bérletre.
- Figyelj, legalább több havira hagy adjak pénzt. Ne alázz meg azzal, hogy csak ennyit kérsz ezért az éjszakáért!
- Magamat alázom meg, senki mást! És 85 dollárt kérek, egy centtel sem többet.
Tom egyáltalán nem értette Samantha-t. Pár perce még alatta nyögve és érintésétől remegve feküdt a lepedőkön, most pedig ridegen - mintha mi sem történt volna közöttük -, hátra hagyott mindent.
Samantha látta a férfin, hogy kellemetlenül érezte magát, amiért szinte jelentéktelen összeget kért az aktusért, de nem érdekelte, hogy is érzi magát. Épp elég volt a saját gondolatain és érzelmein felül kerekednie.
- Ugye tudod, hogy nem ennyit ért ez a mai este?
A nő egy pillanatra elhallgatott, végül így szólt: - Ugye tudja, hogy ma látott utoljára?
Ezzel hátat fordított Tom-nak és kisétált a lakosztályból, habár akkor még nem tudta, hogy a sors furcsa játékot fog űzni Vele és az élet ismét a férfi mellé sodorja.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése